Forny dig selv med akupressur

Stress er din fjende nr. 1, hvis du vil udskyde aldringsprocessen

Ønsker du at udskyde aldringsprocessen og opnå et yngre udseende? Har du allerede brugt tusindvis af kroner på dyre rynkecremer, kosttilskud og måske endda botox og restylane? Tag sagen i egne hænder. Her får du visdommen fra den gamle kinesiske medicin, som vil hjælpe dig med at reducere stress, vitalisere kroppen og give dig et yngre og mere ungdommeligt udseende. Efter gennemlæsning af denne korte E-guide, vil du forstå principperne – og kunne implementere dem hverdagen. 

Du lærer fx at:

  • aktivere 13 vigtige områder i ansigtet og på den måde forøge kredsløbet
  • Booste ungdomshormoner og lykkehormoner som fx endorfiner, dopamin, melatonin, serotonin og oxytocin
  • styrke kropsvæskerne og kollagen i kroppen for at  undgå rynker og slapt bindevæv
  • afstresse kroppen via ansigtets akupressurpunkter. Ansigtet er et mikrosystem af hele kroppen
  • forstå og Yin og Yang til at afstresse, vitalisere og forynge kroppen
  • lave din egen billige og effektive Yin-styrkende creme derhjemme

Start allerede i dag

De gamle taoister var eksperter i at forynge kroppen og leve længe. Mange af dem havde et bemærkelsesværdigt ungt udseende – som om de var 20 år yngre. Bruger du blot en af metoderne i E-guiden, vil det gøre en forskel. Den 19 sider E-guide er let læst og vil hjælpe dig med at afstresse og vitalisere kroppen og dermed forhåbentlig udsætte aldringsprocessen. Men husk: E-guiden er ikke skrevet til dig, som søger et hurtigt Quick-fix. Den er for dig, som gerne vil gå den naturlige vej – som også i sidste ende giver det bedste resultat.

Baggrund

I ca. 2003 startede jeg min klinik, hvor jeg bl.a.  udførte kosmetisk akupunktur og behandling inden for stress-området. Min mening er, at behandling kan være rigtig godt, men på den lange bane, er det meget bedre at lære at behandle sig selv, fx med akupressur eller Qigong.

Bonusprodukt som du får med i prisen

Lige nu kan du spare 25%. Brug rabatkoden: Forny

Fejl: Du har ikke konfigureret en side. Gå til Indstillinger for at konfigurer en.