Forelsket i Yin og Yang siden 2001

I foråret 2001 forelskede jeg mig i Yin og Yang og kinesisk medicin. Ideen om at kroppen var selvhelbredende og at vi kunne hjælpe den ved at trykke på kroppens punkter og zoner fascinerede mig vildt meget. Dengang havde jeg allerede studeret og trænet Tai Chi og Qi Gong i 2 år – så hvorfor ikke også blive kinesisk akupunktør.

Men det er ikke helt rigtigt

Det hele startede nemlig allerede i 1994, hvor jeg opsøgte “en klog mand” på grund af stærke smerter i håndledet, som hverken lægen, fysioterapeuten eller kiropraktoren kunne fjerne. Manden, som behandlede behandlede hjemmefra i et ganske almindeligt parcelhus i børneværelset fik smerten til at gå væk på under 10 minutter. For mig virkede det som et mirakel og i dag husker jeg det stadig som et af de største øjeblikke i mit liv. Inden jeg gik kunne jeg ikke lade være med at spørge hvordan han gjorde og om jeg kunne lære at gøre det samme. Ugen efter kom jeg igen. Ikke for at få behandling – men for at få undervisning i punkter, muskler, sener led og knogler.

Pressen skriver om behandlingen

I 2003 startede jeg min første klinik og behandlede forskellige ting ved hjælp af akupunktur. Pressen har været fordi nogle gange.

© 2021 Mielczarek.dk - Ring til os på 26 28 22 20 - petrospost@gmail.com - Petro Mielczarek, Sadelmagertoften 163, 8270, Højbjerg Adm